Vergader ruimtes

De vergaderruimtes van lokalen en zalen zijn uitgerust met de modernste presentatie apparatuur en makkelijk bereikbaar via de snelweg. Daarnaast kunnen wij u voorzien van diverse cateringmogelijkheden, en kunnen wij vrijwel elke zaal aanpassen aan de wensen en eisen van de klant.


 

Event Locaties

U bent op zoek naar een geschikte locatie voor een evenement, maar vindt u deze locatie maar niet? Dan kan lokalen en zalen u uitkomst bieden. Dankzij ons netwerk en opgedane ervaring kunnen wij voor vrijwel iedere aanvraag wel een geschikte locatie leveren. Daarnaast kunnen wij u voorzien van diverse cateringmogelijkheden, en kunnen wij vrijwel alles aanpassen aan de wensen en eisen van de klant.


 

Horeca Lab

Het Horeca-Lab is een unieke locatie die uitermate geschikt is om uw vernieuwende situaties te creëren die zorgen voor inspirerende ontmoetingen. De sfeer en de uitstraling zorgen voor een unieke ervaring die niet snel vergeten zal worden. Gedurende uw bezoek aan het Horeca- Lab draaien uw zintuigen overuren, zo maakt u kennis met diverse smaaksensaties en een unieke sfeer.


 

Zalen op aanvraag

Heeft u een zaal of ruimte nodig die niet op de website vermeld staat? Dan kunt u op deze pagina terecht om een aanvraag voor een zaal te doen. In de meeste gevallen zijn wij in staat om een oplossing voor u te vinden.